Call of Duty Cover

نقل و قولویرایش

در جنگ، هیچ کس به تنهایی مبارزه می کند.

==درباره ی بازی

'ندای وظیفه' تیرانداز اول شخص است که می گیرد در طول حوادث جنگ جهانی دوم است. این در اکتبر 29، 2003 برای PC منتشر شد، منتشر شده توسط اکتیویژن و توسعه یافته توسط Infinity Ward ها. این اولین قسمت از ندای وظیفه] است، اما نه به عنوان به طور گسترده ای تا انتشار بازی '] توزیع 'برای ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3'، REMASTERED در تعریف بالا است.

موتور بازی: |: [']' 'تیم آرنا زلزله III' شناسه فن آوری 3 [ویکیپدیا] بازی بر اساس. این در سپتامبر سال 2004 توسط یک بسته توسعه همراه بود، ندای وظیفه: ایالات تهاجمی ، که توسط Activision تولید شده است و توسط خاکستری ماده تعاملی توسعه یافته، با سهم از استودیو پی. تنها بازیکن | تک: '، آن را به عنوان از :' 'ندای وظیفه "را در تم و گیم پلی به' '[مدال افتخار] مدال افتخار (سری) [ویکیپدیا]' مشابه است -player مبارزات و ماموریت. با این حال، بر خلاف "" مدال افتخار "، جنگ است و نه فقط از نظر یک سرباز آمریکایی بلکه از نظر سربازان انگلیسی و روسی دیده می شود، و به عنوان متکی نه در خفا به عنوان مدال افتخار . همچنین، بر خلاف بسیاری از بازی های جنگ های دیگر "،" ندای وظیفه "معرفی متحدان کامپیوتر کنترل بیشتری که در مقدار متفاوت باشد، ارائه بازیکن با پشتیبانی در سراسر بازی با ارائه یک تجربه واقعی تر از جنگ جهانی دوم. ندای وظیفه نیز برجسته "shellshock" (نباید با شرایط روانی به همین نام اشتباه): زمانی که یک انفجار در نزدیکی بازیکن وجود دارد، او لحظه ای را تجربه وزوز گوش شبیه سازی شده، صدای مناسب "بم بودن" اثر، تار چشم انداز، و عمل آهسته تر حرکت می کند.

پورت از بازی های شناخته شده به عنوان "" ندای وظیفه کلاسیک به عنوان یک دانلود در شبکه پلی استیشن و ایکس باکس زنده بازار در تاریخ 10 نوامبر سال 2009. از زندان آزاد شد اگر بازیکنان مایل به خرید یا سخت و یا پرستیژ نسخه از خریداری ندای وظیفه: جنگ های مدرن 2 ('ندای وظیفه کلاسیک)، آن را نشانه آنها می توانید استفاده کنید به بازی دانلود رایگان شامل'. این نسخه از بازی یک کپی تقریبا دقیق است، به معنی بدون دو سرعت، قدرت پردازش، بازخورد ارتعاش / زور، یا صفوف آنلاین.

داستان ویرایش

الگو:نقل قول

مبارزات انتخاباتی آمریکا ویرایش

الگو:نقل قول

کمپین آمریکایی با خصوصی مارتین، عضو 506 چتر نجات پیاده نظام، آموزش در کمپ Toccoa در ایالت جورجیا، در 9 اوت سال 1942. این سطح به معنای گرفت و این بازیکن آغاز می شود با کنترل بازی. بازیکن می آموزد اصول اولیه بازی با تکمیل یک دوره مانع و سپس با داشتن آموزش سلاح با گروهبان. مودی.

ماموریت اول به سوی نیمه شب رخ می دهد در تاریخ 5 ژوئن 1944، به عنوان بخشی از عملیات هوابرد که حمله به نرماندی آغاز شد. ماموریت به عنوان سرزمین مارتین به عنوان یک جاده صاف کن را برای ذخیره کردن یک فانوس دریایی منطقه قطره برای دیگر چتر باز آغاز می شود در خارج از شهر های Sainte-صرف-Église.قطره چتر باز در نهایت در حال پراکنده، ترک مارتین در یک واحد مخلوط تشکیل شده از شرکت های مختلف. این واحد مخلوط پاک خانه روستایی در نزدیکی از سربازان آلمانی.

در ماموریت بعدی، گروه پس از آن مبارزه می کند را به تصرف خود در Sainte-صرف-Église. آنها همچنین چندین Flakpanzers (تانک ضد هوایی) غیر فعال کنید.سرباز چترباز دیده حلق آویز از کلیسا شهر.

ماموریت سوم آغاز خواهد شد هنگامی که آنها را مدیریت برای برگزاری این شهر تا صبح زود، زمانی که سربازان به طور ناگهانی توسط آتش آلمانی ملات، پیاده نظام، و یک مخزن حمله کردند. مارتین باید Panzerfaust از کلیسا به دست آوردن آن را از بین ببرد. پس از آن، او و چند نفر دیگر باید تقویت رویکرد شمال به روستا که در آن مارتین باید را از مخزن دیگری بروید. پس از آن سربازان خدمه خمپاره آلمان حمله. کاپیتان فولی متوجه او باید کلمه به مقر گردان که او نیاز تقویت می شود. او اختصاص مارتین، همراه با سهامی خاص سالمند و گروهبان. مودی، به درایو از Sainte-صرف-Église به Sainte-ماری رقیق-مونت در "قلع فرانسه می تواند"، به عنوان مودی اشاره به ماشین.

ماموریت چهارم شروع هنگامی که مارتین، سهامی خاص سالمند و گروهبان. مودی در امتداد بزرگراه N13 هستند، ملاقات با مخالفت های شدید اما آنها قادر به نگه داشتن رانندگی تا ماشین خود را با یک مخزن آسیب دیده. آنها سپس به یک گاراژ به اختیار Kubelwagon. آنها با عجله راندن و وارد خیال راحت در مقر گردان.

در این ماموریت پنجم، مارتین و چندین نفر دیگر حمله Brécourt مانور برای از بین بردن توپخانه آلمانی است که مانع پیشرفت در یوتا ساحل. پس از این ماموریت، آن است که نشان داد که واحد مارتین را از هوابرد 101 برای ماموریت های ویژه پشت خطوط دشمن، با توجه به عملکرد برجسته جدا شده است.

در ماموریت بعدی، در 7 اوت، مارتین و واحد خود را به حمله به قلعه در کوه های آلپ باواریا آلمان برای نجات دو تن از افسران بریتانیایی (کاپیتان قیمت و عمده اینگرام)، و برای پیدا کردن نقشه ها و اسناد. با این حال، عمده اینگرام شده است به محل دیگری نقل مکان کرد.

ماموریت هفتم، در 18 سپتامبر، نیاز واحد را به رایگان اصلی اینگرام از یک اردوگاه زندانی، Dulag III-A، خارج از Strasshof، اتریش (نه یک کشور بلکه بخشی از آلمان در طول این زمان). این ماموریت به پایان رسیده است، نیاز به بازیکن برای شکستن افسر آزاد و بازگشت به کامیون فرار ظرف مدت ده دقیقه قبل از آلمانی ها می تواند با تقویت می رسند.

در این ماموریت نهایی، واحد خصوصی مارتین است در شمال شرقی باستوگن، بلژیک در تاریخ 15 ژانویه سال 1945. واحد محو بشه دو پناهگاه و اسناد و مدارک را از آنها. پس از دستیابی به اسناد، دو تانک PANZER بیش از یک یال آمده (مرموزی از میدان مین) و توسط سربازان متعدد همراه است. بازیکن باید 88s توپخانه ضد هوایی و Panzerfausts در تلاش برای از بین بردن تانک استفاده کنید. پس از این است، مبارزات انتخاباتی آمریکا به پایان می رسد با فولی تبریک مارتین در اقدامات او و به پایان می رسد بیان کرد، "من به سختی می تواند باور، آن را بیش از."

مبارزات انتخاباتی بریتانیا ویرایش

ماموریت اول مبارزه بریتانیا است گروهبان ایوانز و یک واحد از 2 آکسفورد و دیگران از هوابرد 6 در بخشی از عملیات تونگا. درست پس از نیمه شب در تاریخ 6 ژوئن 1944، واحد از گلایدر Horsa در کنار کانال کان در نزدیکی پل پگاسوس (Pegasus)، Bénouville کاهش یافته است. آنها پل تصرف و دفاع از آن را از نیروهای آلمانی در این نزدیکی هست. (کاپیتان قیمت. افراد در این عملیات و ماموریت های مختلف دیگر به عنوان افسر فرمانده، اگر چه بسیاری از این ماموریت های قبل از دستگیری او رخ می دهد)

ماموریت بعدی این است که فقط گذشته ظهر همان روز، واحد پل از ضد حمله آلمان که شامل چندین تانک محافظت می کند. آنها را نگه دارید پل تا تقویت از گردان چتر نجات 7 رسند.

ماموریت سوم، در 2 سپتامبر، تا ایوانز کار به تنهایی، در حال حاضر با خدمات هوایی ویژه و یا SAS. او قرار داده شده است در کنار سد ادر و از بین می برد اسلحه ضد هوایی محافظت از آن. در طول عملیات را سرزنش می گذشته، شماره 617 اسکادران RAF سد با استفاده از بمب های قوی نابود شده است. با این حال، آلمانی ها آن بازسازی شده است. بریتانیا عملیات ویژه اجرایی مایل به نابود کردن آن دوباره به مانع تولید آلمان در دره روهر. ایوانز نیز ژنراتور برق در مورد سد توسط بمب های تخریب نشده از بین می برد. ایوانز فرار در یک کامیون در آلمان به سرقت رفته توسط کاپیتان قیمت و گروهبان آب.

در این ماموریت چهارم، سه مرد رانندگی به فرودگاه در حالی که طفره رفتن از گشت های موتوری. Panzerfausts بر روی کامیون می تواند مورد استفاده قرار گیرد برای نابود کردن وسایل نقلیه دشمن. هنگامی که آنها در فرودگاه می رسند، ایوانز نیاز به شلیک کردن چند "" Stuka "" بمب افکن شیرجه رفتن.مردان فرار در یک سرقت رفته FW-200 شاهرخ .

سپس، در ماموریت بعدی در 27 اکتبر، سه نفوذ جنگی آلمان 'Tirpitz' '، در نزدیکی ترومسو، نروژ. هیئت مدیره ایوانز و کاپیتان قیمت کشتی در لباس مبدل با استفاده از مدارک جعلی. ایوانز گیاهان مواد منفجره، بازیابی سیاهههای مربوط به گشت زنی کشتی و اسناد نشان می دهد که جنبش ناوگان از Kriegsmarine (نیروی دریایی آلمان)، و باعث می شود آن را به عقب به قایق. با این حال، کاپیتان قیمت کشته شده است.

ماموریت نهایی واحد گروهبان ایوانز "در نزدیکی Burgsteinfurt، آلمان در 2 فوریه سال 1945. واحد فرستاده شده است برای از بین بردن برخی از تلفن همراه V-2 موشک. هنگامی که آنها در نهایت رسیدن به آن، آن را تبدیل آنها به مواد منفجره به اندازه کافی به آنها را نابود طور کامل. در نتیجه، ایوانز باید راکت سوخت، و استفاده از دود به افزایش انفجار به طور موثر از بین بردن آنها. پس از آن در طرف دیگر از پناهگاه های اطراف V-2 موشک مبارزه راه خود را به یک نقطه استخراج.

کمپین شوروی ویرایش

{{نقل قول | 1 = به یاد داشته باشید دستور استالین: نه یک قدم به عقب | 2 = ارتش سرخ کمیسر}!}

روس ها در حال اجرا تا تپه پس از فرود از رودخانه ولگا در استالینگراد

اولین ماموریت اتحاد جماهیر شوروی رخ می دهد در نبرد استالینگراد، در 18 سپتامبر سال 1942. خصوصی الکسی ایوانویچ ورونین است بر روی یکی از بسیاری از بارج حمل و نقل سربازان شوروی در سراسر رودخانه ولگا، که بسیاری از آنها در راه های توپخانه آلمانی و یا نابود هواپیما لوفت وافه. هنگامی که در سراسر، ورونین غیر مسلح است و باید ماشین آتش تفنگ و اجتناب از پیدا کردن تک تیرانداز با تجربه به او کمک کند. توپخانه شوروی در نهایت پاک کردن اسلحه و ماشین آلات آلمانی، اجازه می دهد ورونین و دیگران را وارد کنید میدان سرخ.

ماموریت دوم با بسیاری از عقب نشینی سربازان شوروی که توسط شوروی هم کشته آغاز می شود در میدان سرخ. ورونین کمک می کند تا گرفتن مربع، است که توسط دو تانک و برخی از اسلحه ها و ماشین آلات دفاع کرد. او این کار را با در نظر گرفتن یک مانور های طرفین با یک سرباز دیگر شوروی می یابد و یک تفنگ تک تیرانداز در یک ساختمان مشرف به خطوط جبهه آلمان. پس از کشتن افسران آلمانی که خواستار شده است تقویت، توپخانه شوروی تانک از بین می برد. این واحد باعث می شود راه خود را از طریق، قلوه سنگ پر خیابان به ایستگاه راه آهن.

در ماموریت بعدی، ورونین سفر از طریق ایستگاه قطار و بخشی از شهرستان برای رسیدن به عمده Zubov سپاه پاسداران 13TH تفنگ بخش. پس از این، ورونین به سایت گروهبان میرسند.

ماموریت چهارم، در 9 نوامبر، تا به ورونین در حال حرکت را از طریق فاضلاب به منظور جلوگیری از تک تیر اندازها، و راه خود را به یکی از آپارتمان به تازگی توسط آلمانی ها دستگیر شده است.

ماموریت پنجم است که واحد تحت فرماندهی گروهبان پاولوف را به تصرف و دفاع از یک آپارتمان. اول، ورونین به عنوان یک ضد تک تیرانداز عمل می کند در حالی که سرباز دیگر تساوی آتش از تک تیر اندازها در ساختمان.از آن پس دستگاه پاک ساخت آلمانی ها و دفاع در برابر ضد آلمانی.

ماموریت ششم بعدا رخ می دهد، در تاریخ 17 ژانویه سال 1945، با ورونین ارتقا به گروهبان کامل، و در حال حاضر بخشی از تفنگ بخش 150 از 3 ارتش شوک. واحد تضمین تسهیلات تعمیر قطار آلمان در ورشو در میان ویستولا-اودر تهاجمی.

ماموریت بعدی صورت می گیرد و فقط پس از تامین امنیت این تاسیسات، با واحد راه خود را به خارج از کارخانه به دوباره با سپاه 4 ارتش تانک.

با توجه به کمبود در سربازان با تجربه، ماموریت هشتم، در تاریخ 26 ژانویه، نیاز به ورونین به فرمان یک مخزن T-34-85 برای سپاه 2 ارتش تانک. همراه با دیگر تانک ها، او می سازد راه خود را به سمت یک شهر در نزدیکی رودخانه اودر.

ماموریت نهم نیز در مخزن مبارزه با ورونین از بین بردن برخی از سلاح های ضد هوایی و تامین امنیت شهر.

در آخرین ماموریت، در تاریخ 30 آوریل سال 1945، گروهبان ورونین به تفنگ بخش 150 بازگشت. جنگ واحد خود را در برلین برای رسیدن به مجلس، و آنها بالا بردن بنر پیروزی در بالای ساختمان.

سطح ویرایش

الگو:کاد کمپین

شخصیت ویرایش

الگو:CoD1 شخصیت

چند نفره ویرایش

چند نفره در ندای وظیفه شبیه به چند نفره بسیاری از بازی های دیگر است، شامل respawning در حالت deathmatch، انتخاب از سلاح در شروع بازی (و امکان انتخاب به respawn با سلاح های مختلف)، و بسیار سریع گیم پلی.حالت چند نفره که در دسترس هستند پشت دشمن خطوط، Deathmatch، تیم Deathmatch، بازیابی، [جستجو [و نابود]] و ستاد.

چند نفره نقشه ویرایش

شانزده نقشه های چند نفره و در مجموع وجود دارد. اسامی آنها عبارتند از:

الگو:کاد نقشه

حالت های چند نفره ویرایش

الگو:کاد Gametypes

لیست سلاح ویرایش

این یک لیست از تمام سلاح در اولین ندای وظیفه بازی و همچنین به عنوان افزودنی متحده تهاجمی "است. بازیکن می تواند از دو سلاح اولیه (تفنگ پیچ، اکشن، تفنگ تیرانداز از خفا، تفنگ نیمه خودکار، تفنگ زیر ماشین، LMG، و یا سلاح های ضد تانک)، یک تفنگچه و سه (در پخش یک تا ده) نارنجک نگه دارد. الگو:سلاح CoD1

پذیرش - نمرات مصا

جوایز ویرایش

  • '2003 آکادمی هنر و علوم سلامت'
    • بهترین بازی سال
  • '2004 توسعه دهندگان بازی جوایز انتخاب'
    • تعالی در صوتی

توسعه ویرایش

بازی "MOH قاتل" در طول توسعه کارها را می توانید موسوم شد. اشاره به "مدال افتخار" سری ". هدف طراحان 'بود به اطمینان حاصل شود که آن را سری MOH تکراری نیست و یک داستان که شامل نیست که یک برای گفتن "سرباز فوق العاده." این منجر به یک بازی است که شامل یک جیمز باند مانند شخصیت، که یک ماموریت سری برای جلوگیری از نازی ها در جنگ جهانی دوم بر عهده گرفت. با این حال، طراحی بازی تغییر زمانی که بینهایت بخش تصمیم گرفتیم تا یک بازی از نظر نقطه از سه شخصیت مختلف، که می تواند تبدیل به یک جزء اصلی از عنوان بعدی. این ایده برای این آمد از جرقه فضای مجاز: نامحدود، که در کار شد بهترین ساعت در آن زمان. مواد که برای داستان های جاسوسی آمریکا در نظر گرفته شده بود، repurposed شد و برخی از ماموریت های طراحی شده بودند که تنها می توان با بریتانیا یا روسیه انجام می شود soldiers.[۱]

نظرها ویرایش

  • سنگ قبر داشت در طول سطح مبارزات انتخاباتی اروپا اغلب منابع در آنها را داشته باشد:
    • " B. آلن، اقتصاد وزارت امور داخله از کار افتاده cette boîte " که اشاره به براد آلن، یکی از هنرمندان بازی و فرانسه است طنز آمیز ترجمه به "به من اجازه دهید از این جعبه".
    • سنگ قبر دیگر با نام "گلاسکو" منابع هر دو انیماتور احتمال Glasco و میل شدید بازی برای گاو.
    • دو سنگ قبر مرجع فیلم فرانسوی پس از آن به تازگی منتشر شده "الگو:W". یکی از سنگ قبر مراجع الگو:W در حالی که دیگری برای خانواده Morangias نام برد.
    • در نهایت، نویسنده سرشناس فرانسوی، الگو:W - معروف برای رمان هایی از قبیل ':' الگو:W و الگو:W - در به نام سنگ قبر دیگری است.
  • اگر بازی در طی یک ماموریت مبارزه روسیه متوقف است، M1 Garand هشت کلیپ دور در گرافیک پس زمینه وجود دارد.
  • در طول یک ماموریت مبارزات انتخاباتی روسیه، اگر بازیکن آتش سوزی در یک متحد پیام "شما یک خائن به وطن!" به نظر می رسد به جای سنتی "آتش دوستانه تحمل نخواهد شد!" مورد استفاده در بقیه سری.
  • در پایان اعتبار، به عنوان یک شوخی، یک علامت به نظر می رسد که می گوید: "هیچ گاو در ساخت این بازی آسیب دیده اند." اشاره به حجم بزرگ گاو مرده در طول بازی دیده می شود.

خطای یادکرد: برچسب <ref> وجود دارد اما برچسب <references/> پیدا نشد